Een goed idee of een mooi plan, maar hoe krijg je de financiering rond? Het cultuurplatform Plack Westerkwartier biedt het culturele veld de workshop van het KultuurLoket aan. Op 2 november geven adviseurs van het KultuurLoket een workshop om de fondsenwerving zo goed mogelijk aan te pakken. Iedereen die interesse heeft en meer wil weten over fondsenwerving kan gratis deelnemen aan de workshop.

Je wilt een groot concert, een locatietheatervoorstelling of een festival organiseren, maar hoe krijg je het geld bij elkaar zodat jouw plan werkelijkheid wordt? Het KultuurLoket geeft een workshop om de fijne kneepjes omtrent fondsenwerving te weten te komen. Onderwerpen die aan de orde komen in de workshop zijn:

  • welke financieringsmogelijkheden zijn er
  • het projectplan
  • de begroting en het dekkingsplan
  • hoe benader je fondsen
  • de financiële afhandeling

De workshop wordt gegeven door Paula Mulder en Geert Oude Weernink, adviseurs van het KultuurLoket.
Doe je mee? Je gratis ticket reserveer je door te mailen naar hallo@kultuurloket.nl .

Datum:                              dinsdag 2 november 2021
Tijden:                               19:30-22:00 uur
Locatie:                             Dorpshuis De Rotonde, Bloemersmastraat 1-B, 9822 AA Niekerk
Deelname:                        gratis
Aanmelden:                      mail naar hallo@kultuurLoket.nl

KultuurLoket

is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. Voor iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen staan we klaar met advies en ondersteuning.

Dat betekent dat je als (amateur)kunstenaar, gezelschap of vereniging bij ons terecht kunt met alle vragen over je plannen en ideeën voor grote of kleine projecten. Maar ook met vragen over subsidiemogelijkheden, mogelijke samenwerkingspartners, een podiumplek, een nieuwe dirigent of regisseur of – bedenk het maar. Wij denken kosteloos met je mee en zoeken samen met jou naar een antwoord of oplossing