Dinsdag 12 april vanaf 19.00 uur zijn toeristische ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden van harte welkom in de Postwagen te Tolbert om het toeristische seizoen in Westerkwartier samen af te trappen. Gemeente Westerkwartier organiseert deze avond om het nieuwe toeristische magazine te presenteren. Daarnaast delen zij informatie over het oprichten van een nieuwe regiomarketingorganisatie en komt Marketing Groningen een korte stand van zaken presenteren. Ook is er veel tijd voor deelnemers om te netwerken. Diverse samenwerkingsverbanden, ondernemersverenigingen en evenementen vertellen via een korte pitch hun plannen voor komend jaar. Daarnaast worden alle deelnemers uitgenodigd om grote stapels folders mee te nemen en deze uit te wisselen met collega’s. Deze foldermarkt zorgt ervoor dat toeristische bedrijven hun informatievoorziening voor de start van het seizoen weer op orde krijgen.

“Het belooft een interactieve avond te worden waarbij deelnemers met veel informatie, nieuwe contacten en stapels folders weer naar huis gaan,” aldus organisator Ilona Boekhorst van Gemeente Westerkwartier.

De avond vindt plaats in de Postwagen te Tolbert. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle belanghebbenden in de sector Toerisme en Recreatie zijn welkom. Deelname is kosteloos. Graag voor 10 april aanmelden via www.westerkwartier.nl/foldermarkt.