Diner Dansant Menu@KunstKwartier

Coöperatieve vereniging Het KunstKwartier is ontstaan uit de fusie van Muziekschool Kunstbedrijven, Noordakkoord en Muziekonderwijs Grootegast. Vanaf 1 januari 2021 is ‘Het KunstKwartier’ dé nieuwe cultuur/kunstinstelling van, in en voor de gemeente Westerkwartier.
Om deze fusie feestelijk te openen, willen we graag een “diner dansant” organiseren op een prachtige locatie in het Westerkwartier. De locatie houden we nog even geheim, máár… we doen alvast wel een beroep op jullie artistieke creativiteit en dagen jullie uit om een origineel cultureel recept in te sturen die op ons menu komt van het diner dansant ‘Menu@KunstKwartier’, hét officiële openingsfeest in september 2021.

Ben jij een chef-kok in spé, acrobaat, cabaretier, conferencier, entertainer, goochelaar, humorist, (klein)kunstenaar, (koord)danser, muzikant, dj of zanger?
Jong,jonger, ouder,oud of oudst? In je eentje, met je hele zangkoor, muziekkorps of  drumband, toneelvereniging, dansgroep?
Bedenk een origineel recept of grandioze act met als thema ‘lekker eten’ en zet ’m op een filmpje! Stuur je/ jullie filmpje vóór 1 augustus 2021 naar menukwartier@gmail.com , of via WhatsApp 06 57703506 (Roelf Postma, coördinator) en krijg een mooi plekje in ons live ‘Menu@KunstKwartier’.
Nu al trek! Jullie ook?